Veronica Myklebust
Designer

Velkommen til Venica Design.

Min business-reise startet allerede i 2017 da jeg valgte å registrere firma og åpne en sybutikk på nett med skreddertjenester og produkter.
I 2019 fikk jeg hjertestans og ble lagt i kunstig koma. Etter 6 dager i dyp søvn kom jeg tilbake til livet – men med alvorlige skader i hjernen etter oksygenmangel.
Våknet opp til et nytt liv hvor jeg måtte lære å gå, spise, snakke med mer på nytt.

Sybutikken måtte legges ned. Trist og skadet bestemte jeg meg for å tilbringene timene jeg ikke var hos lege og fysio til noe produktivt og lærte meg å strikke.

I mai 2020 kjøpte jeg kurset Bli strikkedesigner for å bli en enda flinkere strikker, ikke for å bli strikkedesigner. Lite viste jeg da at jeg skulle faktisk BLI STRIKKEDESIGNER – og jeg ELSKER det.

I august 2021 skjedde det noe enda bedre. Stella Marie Tveter som har utviklet kurset Bli strikkedesigner, spurte om jeg var interresert i å kjøpe kurset og rettighetene til kursets innhold. Etter et par businessmøter var overtagelsen i gang.

Nå elsker jeg businessen min, lære opp dyktige designere og kundene mine.

Jeg er også aktiv kjemper for at strikkedesigner yrket skal bli sett på som et fag, et håndverk og kjemper aktivt for at designere skal få anerkjennelse og godt betalt for den dyktige jobben dere gjør og at oppskriftene vi publiserer til kundene våre skal være av topp kvalitet. 

Hjertelig velkommen til meg og mitt litte strikkeunivers 🙂

Veronica